Pressemelding

Noragent introduserer Dynatrap DOT Bananfluefelle

Noragent, en ledende distributør av hage- og skadedyrsprodukter i Norge, kunngjør lanseringen av Dynatrap Bananfluefelle. Dette innovative produktet tilbyr en ny tilnærming til bekjempelse av bananflueproblemer på en diskré og effektiv måte

Dynatrap DOT Bananfluefelle, distribuert av Noragent, er designet for å møte behovene til moderne forbrukere som søker en elegant løsning på sine skadedyrproblemer. Ved å kombinere UV-lysattraksjon med limkortfangst, gir denne fellen en enkel og diskret måte å håndtere bananfluer uten rotete vedlikehold.

«Vi er stolte av å introdusere Dynatrap DOT Bananfluefelle til det norske markedet gjennom vårt partnerskap med Dynatrap,» sier Thomas Holmen-Jensen, daglig leder hos Noragent. «Som en ledende distributør av hage- og skadedyrsprodukter, er vi glade for å tilby våre kunder denne innovative løsningen som er designet for å møte deres behov på en effektiv og elegant måte.»

Dynatrap Bananfluefelle skiller seg ut fra tradisjonelle bananfluefeller ved å tilby en diskret design som passer sømløst inn i ethvert hjem eller kontor. Ved å enkelt koble fellen til en stikkontakt og plassere den med limkortet vendt mot veggen, kan brukerne glede seg over å fange bananfluer uten å måtte se dem på kjøkkenbenken.

Andre høydepunkter ved Dynatrap Bananfluefelle inkluderer:

Selv om det ikke er gjennomført offisielle tester for å måle effektiviteten, har Dynatrap Bananfluefelle allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra brukere over hele verden, med en gjennomsnittlig vurdering på 4,2 stjerner av 5 på Amazon med over 4189 globale anmeldelser.